• 085- 0704765
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di / Do: 9:00 - 17:30

Team van der Weerd/Neervoort

Plezier hebben in je sportieve bezigheid. Dat geldt voor ons alle vier op zijn/haar eigen wijze. Maar dat ontspanning in je prestatie belangrijk is, daar zijn we het alle vier over eens! 

 

Karst Neervoort doet nu voor de 4e keer mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Veel plezier heeft hij aan schaatsen, hardlopen, fietsen en zwemmen. In zomer 2018 heeft hij de Iron Man gedaan. 

 

Janet Neervoort (vrouw van..) heeft 2 keer als schaatser meegedaan, ze gaat nu mee als supporter/coach/trainer/verzorger. 

 

Esther van der Weerd-Geluk doet nu voor de 4e keer mee. Ze staat bekend om de relaxte wijze van schaatsend de dag doorbrengen op de Weissensee. Omdat de ijsbaan achter het huis niet altijd ijs heeft gaat ze weer mee naar Oostenrijk :-)

 

Henk Jan van der Weerd (man van..) gaat voor de 6e keer de uitdaging aan. In 2013 na 22 jaar weer begonnen met schaatsen. Sindsdien is schaatsen niet meer weg te denken. Door Janet en Karst Neervoort zijn hij en Esther in 2017 begonnen met hardlopen.

 

We vinden het geweldig dat ons gemeenschappelijk sportieve uitje tegelijkertijd zoveel kinderen met een moeilijke start kan helpen! 


Ons motto op de weissensee is : als je het met plezier doe kom je verder! We hebben onszelf (en wellicht anderen) overtroffen door vooral relaxed te rijden. We genieten van de sportieve bezigheid, de mooie contacten en gezelligheid en de gedrevenheid/enthousiasme van de vrijwilligers.

 

Vul onderstaand formulier in om deze deelnemer te sponsoren

Team van der Weerd/Neervoort

Sponsorgegevens

Stichting Sportive4kids - IBAN: NL13 RABO 0157573702 - KvK nummer: 51427370 - RSIN nummer: 850009212