• 085- 0704765
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di / Do: 9:00 - 17:30

Mijntje Verkaik

Schaatsend het nieuwe jaar in! 

Vrijdag 25 januari zal ik voor de eerste keer de Weissensee schaatsen. Na eerder een keer in Uppsala, Zweden geschaatst te hebben smaakte dat naar meer! Hoewel dit inmiddels alweer 3 jaar geleden is zijn we er nog van overtuigd de techniek in de benen te hebben.. Ik loop momenteel met heel veel plezier stage bij Orange Babies en ben ik ook super trots dat ik nu ook mijn eigen steentje bij kan dragen om onze projecten voor onze kinderen te steunen. In de eerste week van mijn stageperiode kwam de Weissensee voorbij, gelijk riep ik 'dat wil ik ook wel doen'! De eerste trainingen zijn begonnen en het abonnement bij de sportschool is ook weer afgesloten, we gaan er voor! 

Orange Babies zet zich in voor een hiv en aids vrije wereld. Orange Babies initieert en steunt in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden.

Ik kan alle steun en hulp gebruiken om Orange Babies en het Ronald McDonald huis zo veel mogelijk te ondersteunen. En natuurlijk om die 200 km in de benen te krijgen! 

Wil jij mij sponseren? Liefs, Mijntje 

Vul onderstaand formulier in om deze deelnemer te sponsoren

Mijntje Verkaik

Sponsorgegevens

Stichting Sportive4kids - IBAN: NL13 RABO 0157573702 - KvK nummer: 51427370 - RSIN nummer: 850009212