• 085- 0704765
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di / Do: 9:00 - 17:30

Amine & Henri

Motivatie Amine:

25 januari 2019 ga ik mijzelf opnieuw uitvinden. Nou ja, ik denk dat ik mijzelf vooral erg hard ga tegenkomen, tijdens de misschien wel 8-uur durende martelgang op de Weissensee in Oostenrijk. Ik doe mee omdat... ik het als een uitdaging (understatement of the century) zie.

Ik die namelijk niet echt kan schaatsen, niet van de kou houd, en er niet mee ben groot geworden. Na mijn 40-ste ben ik pas op noren gaan staan, nadat Rintje Ritsma (!) het heilige vuur aanwakkerde tijdens een clinic in Thialf, Heereveen. Sindsdien probeer ik halsstarrig pootje over te leren, sta ik doodsangsten uit op de Jaap Eden baan en ben ik nu aan het tandenpoetsen in squat-stand tegen de muur, om toch iets van beenspieren te ontwikkelen.

Wie helpt mij - en mijn lieve vent Henri - de 100 KM te behalen? Wij willen zoveel mogelijk geld ophalen voor de kinderen, moeders, leerkrachten en vrijwilligers in de projecten in Afrika teneinde de (vernietigende gevolgen van) de hiv/aids-epidemie tegen te gaan. Maar ook de kinderen en hun ouders die steun vinden in de Ronald MacDonald huizen op momenten dat ze vreselijk ziek zijn, kunnen sponsorgelden goed gebruiken.

Ik deed bluf pokerend een belofte tijdens mijn sollicitatie bij Orange Babies, en er is no way back. Niet lullen, maar schaatsen nu!

 

Motivatie Henri:

‘Ik ga al schaatsend’ geld inzamelen voor Orange Babies en de Ronald MacDonald huizen op de Weissensee in Oostenrijk. Ik ben opgegroeid aan het water dus schaatsen is mij niet vreemd. Een expert ben ik helaas nooit geworden. Mijn zwabber enkels hebben me tot nog toe niet de vleugels gegeven die ik nodig heb om de 50, misschien zelfs de 100 kilometer aan te tikken, maar ik ben wel heel hard aan het trainen om het op 25 januari 2019 voor elkaar te krijgen!

Er zijn meerdere redenen waarom ik dit ga doen. Voor het tv-programma van het Emma kinderziekenhuis heb ik samen met studenten van de Gerrit Rietveld Academie jarenlang decors gemaakt. De ouders van deze ernstig zieke kinderen logeerden in het Ronald MacDonaldhuis, op het terrein van het kinderziekenhuis. Het was elke week weer een bijzonder moment om deze kinderen een onvergetelijk tv-moment te geven, a moment of fame!

Orange Babies ken ik via mijn vrouw Amine. Het is onbeschrijfelijk oneerlijk dat baby’tjes worden geboren met hiv-besmetting, zonder dat ze daar iets aan kunnen doen. Met voldoende medische zorg kunnen ze uiteindelijk volledig genezen en dat is heel bijzonder! En daar is geld voor nodig, veel geld. 

Met jouw financiële steun en mijn bescheiden schaatsbijdrage kunnen we kinderen helpen. De motivatie van jouw bijdrage zal me vleugels geven om het ijs, de kou en de eindeloos lijkende kilometers te trotseren.

Steun je ons door te sponsoren?! 

 

 

Vul onderstaand formulier in om deze deelnemer te sponsoren

Amine & Henri

Sponsorgegevens

Stichting Sportive4kids - IBAN: NL13 RABO 0157573702 - KvK nummer: 51427370 - RSIN nummer: 850009212