• 085- 0704765
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di / Do: 9:00 - 17:30

Deelnemers

Via Proefiz, mijn werk, kreeg ik de kans om mee te doen aan dit geweldige evenement! Graag ga ik de uitdaging aan om 200km te schaatsen om zo geld in te zamelen voor Orange Babies en het Ronald McDonald huis. Wie helpt mij geld in te zamelen voor de kinderen die niet op kunnen geven, die de steun die de goede doelen geven erg nodig hebben? Doneer nu!

Wij zijn Rick en Jeroen Siemonsma en woonachtig in Harlingen. Wij schaatsen al een paar jaar met veel passie en doorzettingsvermogen de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Dit is een tocht van 200 km

Wij doen dit voor de organisatie Weissensee4kids. Wij schaatsen deze tocht samen met nog ongeveer 90 deelnemers van Weissensee4kids.

Net als andere jaren zijn wij niet van plan om op te geven. Dit omdat het voor de kinderen waar wij voor schaatsen het geen optie is om op te geven.

Voor deze goede doelen, zijn wij op zoek naar sponsoren, zodat de doelen bepaalde wensen kunnen realiseren.

Heel erg bedankt

Jeroen en Rick


 

Ga 100 km schaatsen voor het goede doel op de Weissensee in Oostenrijk. 

Dit jaar schaats ik voor de 6e keer voor Weissensee4kids. Een sportieve uitdaging aangaan voor kinderen voorwie het leven een uitdaging is.
Met de sponsorbijdrage worden het Ronald Mc Donaldhuis en OrangeBabies gesteund. Steunt u mij met uw sponsorbijdrage voor deze twee goede doelen?

Voor de eerste keer van mijn leven hoop ik in januari 2018 mee te doen aan het grote Weissensee4kids avontuur, schaatsen voor het goede doel! Een dubbele uitdaging die nu al is begonnen: mezelf fysiek klaarstomen voor op het ijs en het inzamelen van sponsorgeld. Met dat laatste kan ik jullie hulp goed gebruiken!

Esther doet nu voor de 4e keer en Henk Jan voor de 6e keer mee met Weissensee4kids. We vinden het geweldig dat ons gemeenschappelijk sportieve uitje tegelijkertijd zoveel kinderen met een moeilijke start kan helpen! 

Ons motto op de weissensee is : als je het met plezier doe kom je verder! We hebben onszelf (en wellicht anderen) overtroffen door vooral relaxed te rijden. We genieten van de sportieve bezigheid, de mooie contacten en gezelligheid en de gedrevenheid/enthousiasme van de vrijwilligers.

Op de foto zie je 4 mensen die enthousiast zijn over schaatsen en Weissensee4kids. Helaas zijn de jongste 2 nog gebonden aan de schoolplicht en zijn ze meelevende supporters.

Zo vader, zo dochter!

Wij zijn Henk en Sharon (vader en dochter) en schaatsen op vrijdag 26 januari 2018 samen voor de eerste keer de Weissensee. Wij zijn: Team Kruger!

Al jaren zijn wij fanatieke schaatsers. Om te mogen schaatsen voor deze mooie goede doelen 'Orange Babies' en 'Ronald McDonald Huis' is toch wel heel bijzonder en willen daarom graag ons 'steentje' bijdragen. Daarnaast is het ook wel een vinkje op de onze 'Bucketlist'. Met allebei heel veel schaatservaring zullen we samen de 200 kilometer gaan volbrengen. Naast dat we veel steun aan elkaar zullen hebben, hebben wij ook zeker jullie steun nodig! En zoals altijd geldt: alle kleine beetjes zijn welkom!

Wij gaan deze uitdaging aan en doen het voor de allerkleinsten met een moeilijke start waar 'het leven' alleen al een grote uitdaging is, u toch ook?!

Doneer dan snel! Alvast heel erg bedankt!

 

 

Ik ben altijd in de gelukkige omstandigheden geweest dat ik gezond was en mijn eigen keuzes heb kunnen maken. Daar ben ik enorm dankbaar voor. 
Zo heb ik nu de keuze kunnen maken om een sportieve uitdaging van 200km schaatsen op de weissensee aan te gaan. Dit geluk heeft niet iedereen. 
Dit is ook de reden dat ik enorm veel sympathie heb met het goede doel van “Weisesee4Kids”. Ieder kind zou de kans moeten krijgen om zijn dromen waar te maken.
Het enthousiasme van de vrijwiligers en de ander deelnemers gaf me direct zoveel positieve energie, dat ik zonder enige twijfel mijn persoonlijke uitdaging koppel aan dit goede doel.
Wilt u ook kwetsbare kinderen steunen ? Sponsor en doneer ! Mijn doel is om meer dan 1000 euro aan te leveren. Elke euro is positief en meer dan welkom. 

 

Dit is de 4e keer dat ik meedoe met Weissensee4kids. Lekker schaatsen tussen de Oostenrijkse bergen en daarnaast ook geld binnen halen voor de twee goede doelen. Dat motiveert elke keer weer om de 200km uit te schaatsen.

Team Raalte bestaat uit Ellen ter Haar, Inge van den Berg, Carolien Berghuis, Harold Berg, Edwin Berg, Joost van Gaal, Peter Bisschop en Jan Peter Weidgraaf de een met al enige ervaring en de ander voor de eerste keer, maar we gaan allemaal de sportieve uitdaging aan en ons inzetten voor de 2 goede doelen. ( Ronald Mc Donaldhuis in Zwolle en Orange Babies )

Kinderen met een moeilijke start helpen in hun eerste levensfase en zelf een sportieve prestatie leveren die combinatie geeft ons allemaal een enorme drive, maar we kunnen het niet alleen en hebben uw steun nodig om het sponsordoel te behalen, helpt u ons ? Wij beloven maximaal ons best te doen om de 200 km te volbrengen.

Alvast Bedankt namens Schaats Team Raalte

  

 

 

Eindelijk mag ik nu zelf gaan schaatsen voor de doelen die mijn hart hebben. Voor kinderen die het nodig hebben. Zes jaar mocht ik dit prachtige evenement organiseren, nu trek ik zelf de stoute schaatsen aan om geld bijeen te schaatsen voor kinderen die veel minder kansen hebben gekregen. Mijn bijdrage aan een betere wereld. Sponsor je mij? Dank je wel

Mocht je het leuk vinden mijn geschaatst te volgen...https://marijew4k.jimdo.com

 

Nadat ik een paar dagen eerder deelnemers hun grenzen heb zien verleggen en hun mijn support heb gegeven kom ik op dinsdag 30 januari zelf in actie !
Een droom een enorme uitdaging om de alternatieve Elfstedentocht zelf ook te rijden . Met als doel is 200km ! Waarbij mijn prestatie extra glans krijgt , omdat ik voor een ander iets kan betekenen.

Kinderen met een moeilijke start.  Ik besef goed met twee gezonde dochters dat ik in mijn handjes mag knijpen.  

Nu al voor iedereen respect, en wens jullie  succes en veel plezier op de Weissensee!

200km schaatsen voor kinderen met een moeilijke start.....


Bij deze ik wil mijn netwerk aanspreken om mij te sponsoren voor het goede doel Weissensee4kids.

Op vrijdag 26 januari 2018 zal ik samen met twee vrienden voor de eerste keer de Alternatieve Elfstedentocht van 200 KM op de Weissensee gaan schaatsen.

Voor mij persoonlijk is deze tocht een vinkje op mijn 'Bucketlist'. Maar wat is er mooier om dit te combineren met het ondersteunen van twee goede doelen; 'Orange Babies' in Afrika en 'Ronald McDonald Huis Zwolle’ via weissensee4kids.


Ik ga de uitdaging aan op 26 januari 2018 en zal mijn uiterste best doen om de toertocht van 200 km te volbrengen.  Ik hoop dat jullie gaan doneren aan Weissensee4kids zodat we samen ons steentje kunnen bijdragen aan de projecten van Weissensee4kids.

Elk bedrag is welkom, alvast bedankt, 

Arno van der Meulen

Met name in de week van de Alternatieve Elfstedentocht ontstaat een enorm samenhorigheid binnen de groep wat zorgt voor dat laatste duwtje in de rug, waardoor je iets doet waarvan jezelf niet verwacht dat je het kan doen. Dat gevoel is niet te beschrijven. Dat duwtje willen wij ook geven aan de kinderen waar we het voor doen. Een kind heeft recht op een gezonde positieve toekomst. Ik besef heel goed dat ik geluk heb met drie gezonde kinderen, die een goede basis hebben gekregen om hun dromen te realiseren. Daarom wil ik ook voor de zesde maal graag voor deze twee zeer sympathieke goede doelen mijn sportieve inspanning gebruiken om hen de mogelijkheid te geven kinderen een betere toekomst te geven.

Aan sponsoren doe ik de belofte om 200 km op de Weissensee te schaatsen. Ik hoop u daarmee te inspireren om mij aan te moedigen door de goede doelen te steunen. Wilt u kwetsbare kinderen helpen? Ga naar de button “Sponsor” en doneer! Elk bedrag is meer dan welkom.

26 januari gaat het gebeuren.  Ik schaats voor de 2e keer de Weissensee.   Geweldig om weer mee te doen, en sportiviteit en gezelligheid te combineren met een fantastisch doel. Orange babies en het RonalcMcDonald huis kunnen onze hulp goed gebruiken. Fantastisch om met deze club weer mee te kunnen doen en de wereld om ons heen zo weer een beetje beter te kunnen maken..Doe je mee ?

Wij hebben als Team Oostendorp, een goede onderlinge band met elkaar en we blijven elkaar motiveren. Dit doen we zowel zomers, als 's winters om in conditie te blijven voor o.a. deze alternatieve Elfstedentocht. De afgelopen jaren op de Weissensee waren fantastisch. We willen ook dit jaar weer allemaal de 200 km vol maken. Hopelijk werkt het weer mee. Verder is het al jaren gelukt om de sponsering rond te krijgen. Hier gaan we ook dit jaar onze uiterste best voor doen, zodat we met onze bijdrage een steentje hopen bij te dragen aan het Ronald Mc Donalds huis in Zwolle en de Orange Babies in Afrika.

Ard Oostendorp

Gerwin Oostendorp

Jacco Doorn

Berend Last

Albert Potkamp

Wim Oostendorp

Lens Nekeman

Het wordt alweer de vierde keer dat ik mee ga met Weissensee4kids. De goede doelen Orange Babies en Ronald McDonald Huis blijven in belangrijke mate afhankelijk van initiatieven als deze om hun doelen te kunnen blijven realiseren.

Daarbij is Weissensee4kids een geweldige club met enthousiaste, gezellige mensen, die er elk jaar hard aan trekken om dit evenement weer een succes te laten zijn. Met die hele bende een paar dagen op het ijs in Oostenrijk is bepaald geen straf. 

Als je dan ook nog van sportieve uitdagingen houdt en een paar goede schaatsen thuis op de plank hebt liggen.... 

Wij, Pieter van Loo (tweede van links) en Saskia Koppert (links) maken al voor het derde jaar deel uit van het team Pink Panthers, herkenbaar aan de roze beenwarmers. We kennen elkaar al bijna 25 jaar en delen de passie voor schaatsen op natuurijs. De 200 km schaatsen is elke keer weer afzien, maar het geeft ook veel voldoening als je de eindstreep hebt gehaald. Heel graag schaatsen we geld bij elkaar voor Orange Babies en Ronald McDonaldhuis omdat we daarmee kinderen en hun ouders helpen die ook moeten afzien, maar hierin geen keuze hebben en dit puur doen om te overleven. Wil je ons helpen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te schaatsen, je donatie is van harte welkom!

Lieve allemaal,

Wij zijn team Orange Babies; bestaande uit Anouk, Jet, Veronique en Dorien. Samen schaatsen wij de Weissensee namens stichting Orange Babies en daar hebben we ontzettend veel zin in!

Allereerst over Orange Babies; Stichting Orange Babies is ontstaan vanuit de droom om alle hiv/ aids- slachtoffers een gelijke medische behandeling te kunnen bieden, beginnende bij de meest kwetsbare groep: zwangere vrouwen en hun kinderen in Afrika. Met het sponsorgeld dat wordt opgehaald door deelnemers van de Weissensee4kids, wordt het Orange Babies Child Development Programma in Namibië gesteund. De core activiteit van het programma bestaat uit het tweemaal per dag gezonde voeding geven aan 430 wees- en kwetsbare kinderen. Twaalf Community Mothers zorgen ieder voor een groep kinderen. Niet alleen krijgen zij ontbijt en lunch, maar ook hun gezondheid wordt goed in de gaten gehouden. Daarnaast ontvangen zij liefde en zorg van de Community Mothers, die hen als hun eigen kinderen behandelen. Het programma vindt plaats op de 5 Rand School, dit is een school met 580 leerlingen tussen 6 en 14 jaar.

De Weissensee4kids is voor ons allemaal een heel sportieve uitdaging waar we wel een beetje steun bij kunnen gebruiken!

Help jij ons mee om een mooi bedrag bij elkaar te schaatsen?

Alvast veel dank!

Wij zijn Team Philips. Wij zijn Margret Huenerbein, Vincent van Wissem en Jan-Willem van Boeckel.

Wij gaan schaatsen voor Orange Babies en Ronald McDonald huis. Wij willen graag een sportieve prestatie leveren om Kinderen met een moeilijke start te helpen. Ons team kan jouw steun goed gebruiken om ons sponsordoel te realiseren. Wij zullen er keihard tegen aan gaan! Help jij ons?

Bedankt voor jouw steun!

Team Weissensee4kids is het "huisteam" van de stichting.

 


Op vrijdag 26 januari a.s. hoop ik voor de 3e keer de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk te schaatsen met Weissensee4kids. Hiermee hoop ik met alle deelnemers geld in te zamelen voor kinderen met een moeilijke start. De goede doelen zijn Orange Babies en Ronald MCDonald Huis. Steun jij mij?

Al vanaf de wieg van het kindje 'W4K' ben ik als vrijwilliger/ fotograaf, betrokken geweest.Nu is de tijd rijp om zelf over de streep te gaan en mij te geven aan kids met een moeilijke start. Wil je mij ondersteunen? Geef dan 'iets' en ontvang het rijke 'niets'.

Wij zijn Jan vd Vegt en Jan Kraan. Wij vormen het team Doornwaard DV en schaatsen de alternatieve elfstedentocht (200 km) voor het goede doel bij Weissensee4kids. Wij doen dit om de volgende reden.  Jan vd Vegt heeft met zijn gezin niet alle geluk van de wereld gehad tot nu toe. Hij heeft een gehandicapte dochter van 27 met een spierziekte welke de hele dag gekluisterd is aan een rolstoel.  Verder hebben Jan en zijn vrouw 1 zoon gehad welke op 4 jarige leeftijd een hersentumor heeft gehad. Is geopereerd, beperkt geraakt en op 23 jarige leeftijd is dit weer teruggekeerd. Helaas is hij 5 jaar geleden overleden hieraan.
Zijn enige gezonde dochter is getrouwd en heeft twee zoontjes waarvan de oudste, 6 jaar , precies hetzelfde heeft als haar broer. Een hersentumor welke niet verwijderd kan worden. Dit jochie zit al een jaar aan de chemokuur. Jan zelf heeft nog een tia gehad 3 jaar geleden en vorig jaar prostaatkanker waarvan hij inmiddels is genezen verklaard. Het is ongelooflijk hoe deze mensen positief blijven. Een motto van Jan is “ het komt wel goed” Iets waar we veel van kunnen leren.
Één van de twee goede doelen is het Ronald Mac Donald huis in Zwolle waar ouders kunnen verblijven als hun kind in het ziekenhuis ligt. Een initiatief wat een enorme steun voor de ouders is maar ook voor hun zieke kind. In de tijd dat Jan zijn kinderen werden geopereerd was dit huis er nog niet. Zijn dochter en schoonzoon maken daar nu wel dankbaar gebruik van met hun zoontje. Wij zouden het fijn vinden als u ons zou willen sponsoren. Stichting Sportive4kids - IBAN: NL13 RABO 0157573702 - KvK nummer: 51427370 - RSIN nummer: 850009212