• 085- 0704765
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di / Do: 9:00 - 17:30

Deelnemers

Wij zijn Jan vd Vegt en Jan Kraan. Wij vormen het team Doornwaard DV en schaatsen de alternatieve elfstedentocht (200 km) voor het goede doel bij Weissensee4kids. Wij doen dit om de volgende reden.  Jan vd Vegt heeft met zijn gezin niet alle geluk van de wereld gehad tot nu toe. Hij heeft een gehandicapte dochter van 27 met een spierziekte welke de hele dag gekluisterd is aan een rolstoel.  Verder hebben Jan en zijn vrouw 1 zoon gehad welke op 4 jarige leeftijd een hersentumor heeft gehad. Is geopereerd, beperkt geraakt en op 23 jarige leeftijd is dit weer teruggekeerd. Helaas is hij 5 jaar geleden overleden hieraan.
Zijn enige gezonde dochter is getrouwd en heeft twee zoontjes waarvan de oudste, 6 jaar , precies hetzelfde heeft als haar broer. Een hersentumor welke niet verwijderd kan worden. Dit jochie zit al een jaar aan de chemokuur. Jan zelf heeft nog een tia gehad 3 jaar geleden en vorig jaar prostaatkanker waarvan hij inmiddels is genezen verklaard. Het is ongelooflijk hoe deze mensen positief blijven. Een motto van Jan is “ het komt wel goed” Iets waar we veel van kunnen leren.
Één van de twee goede doelen is het Ronald Mac Donald huis in Zwolle waar ouders kunnen verblijven als hun kind in het ziekenhuis ligt. Een initiatief wat een enorme steun voor de ouders is maar ook voor hun zieke kind. In de tijd dat Jan zijn kinderen werden geopereerd was dit huis er nog niet. Zijn dochter en schoonzoon maken daar nu wel dankbaar gebruik van met hun zoontje. Wij zouden het fijn vinden als u ons zou willen sponsoren. Mijn naam is Froukje Ik ben 9 jaar en wil heel graag 50 km Gaan schaatsen voor zielige kinderen! Ik ga mijn best doen zoveel mogelijk geld op te halen samen met mijn neef!

Stichting Sportive4kids - IBAN: NL13 RABO 0157573702 - KvK nummer: 51427370 - RSIN nummer: 850009212